Overslaan en naar de inhoud gaan

Ons HR-beleid

Samen nieuwe hoogten bereiken

STEF stelt de mens centraal. De groep heeft een personeelsbeleid opgezet dat talent waardeert en de middelen beschikbaar stelt om een carrière op te bouwen die past hun ambities. Wij begeleiden onze werknemers bij hun opleiding en loopbaanontwikkeling. We werken samen om de sociale en culturele diversiteit van ons team te versterken. Werken bij STEF betekent ervaringen delen met dynamische en innoverende medewerkers die elkaar ondersteunen. Kom langs om kennis te maken!
Participatieplan voor werkneme

Aandeelhoudersplan werknemers

Wij zijn toegewijd aan onze werknemers, daarom kunnen zij delen in het succes van het bedrijf: werknemers kunnen aandeelhouders worden. Dit systeem is een wezenlijk onderdeel van de geschiedenis en de bedrijfscultuur van de groep. Wij beschouwen een hoog aantal aandeelhoudende werknemers als een instrument om de doeltreffendheid van STEF binnen zijn activiteit te versterken.

Dit model weerspiegelt al 25 jaar de betrokkenheid van de groep bij zijn medewerkers, door de medewerkers te helpen hun eigen spaarplan te maken.

Kom bij ons werken
Diversiteit: een prioriteit

Diversiteit: een prioriteit

STEF is zich ervan bewust dat diversiteit een troef is en de drijvende kracht achter efficiëntie. Onze onderneming stimuleert een bedrijfscultuur die alle soorten diversiteit respecteert: zichtbaar en onzichtbaar. Iedereen binnen de organisatie krijgt dezelfde mogelijkheden tot werk en ontwikkeling, in alle landen waar de groep actief is. STEF wil dat iedereen zich op zijn plaats voelt en zijn capaciteiten ten volle kan ontwikkelen.

Een speciaal team bij personeelszaken ziet erop toe dat deze principes worden nageleefd en bevorderd.

Kom bij ons werken
Middelen voor ontwikkeling beschikbaar stellen

Middelen beschikbaar stellen

Ons opleidingsbeleid is op de toekomst gericht. Wij bereiden ons voor op veranderingen in en behoeften van de arbeidsmarkt. Zo vergroten we de inzetbaarheid en het enthousiasme van de medewerkers.

Dankzij gecertificeerde opleidingsprogramma’s is het mogelijk om jezelf intern te ontwikkelen. Hiermee worden zowel persoonlijke als professionele competenties verrijkt.

70 % van de management- en directiefuncties worden via interne promotie ingevuld.

Werknemers op alle niveaus worden gedurende hun hele carrière begeleid. Met deze begeleiding kunnen medewerkers zich ervan verzekeren dat hun verlangens overeenkomen met de behoeften van STEF. Begeleiding schept de voorwaarden voor een sterke betrokkenheid.

Kom bij ons werken
STEF Graduate Program

STEF Graduate Program

Wij zijn altijd op zoek naar jonge, talentvolle mensen. Werving gebeurt door middel van het plaatsen van specifieke vacatures, maar ook via open sollicitaties.

Heeft u onlangs een technische, economische of een ander universitaire opleiding die aansluit bij ons bedrijfssegment afgerond? Schrijf je dan in! Het graduate program van STEF duurt twee jaar en is onderverdeeld in drie stappen:

1. Verkennen van het operationele platform om ons vak beter te leren kennen

2. Een groeiende verantwoordelijkheid: Je neemt steeds complexere taken op je, in het kader van jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling.

3. Plannen en voorbereiden op de rol en de verantwoordelijkheden die jij aan het einde van het programma zal hebben.

Meer informatie