Overslaan en naar de inhoud gaan

Werken bij STEF

Ben jij onze nieuwe collega?

Wij zijn STEF. Dé Europese specialist in Food Supply Chain Logistics. Dagelijks vervoeren we diverse gekoelde en diepvries voedingsmiddelen. Wij geloven in een gevarieerd aanbod van voedingsmiddelen voor iedereen en zetten ons dagelijks in om spelers in de foodindustrie met elkaar te verbinden.
Werken bij STEF

Waarom werken bij STEF?

Werken bij STEF betekent werken bij een sterk groeiend, internationaal bedrijf waar tegelijkertijd het lokale gevoel altijd is gebleven. Onze mensen zijn onze grootste kracht! We vinden het belangrijk dat je jouw ambities waar kunt maken en denken graag met je mee om de beste werk-/privebalans te realiseren.

Bekijk onze vacatures
Onze chauffeurs

Onze vrachtwagenchauffeurs

… zijn ons visitekaartje bij de klant en daar zijn we trots op! Je kunt als chauffeur zowel fulltime als parttime bij ons aan de slag, samen kijken we wat bij jou past. 

Solliciteren
Ontwikkeling en talent

Loopbaanontwikkeling en talent

Talent wordt gewaardeerd. We geven je alle ruimte en vrijheid om je talent te ontdekken en te benutten. Jij moet een carrière op kunnen bouwen die past bij wie je bent en wat je wilt. Met training, opleiding, loopbaanontwikkeling en begeleiding helpen we je graag verder.

Werken bij STEF
Diversiteit

Diversiteit: een prioriteit

Onze bedrijfscultuur is uniek. We zijn van origine een Frans bedrijf, waar inmiddels de Nederlandse nuchterheid en openheid zijn ingeburgerd. We werken als STEF Groep veel samen. Dat maakt het werk leuker, maar ook beter. Bovendien versterkt het de sociale en culturele diversiteit van ons bedrijf. Werken bij STEF betekent ervaringen delen met diverse collega’s met verschillende achtergronden en nationaliteiten. Wij willen dat iedere collega zich fijn voelt bij STEF om zich zo te kunnen ontwikkelen.

Werken bij STEF
Work with STEF

Aandeelhoudersplan werknemers

STEF is een financieel gezond bedrijf. Hoe mooi is het dan dat je als collega van STEF mede-eigenaar kan worden van ons bedrijf door aandeelhouder te worden? Zo wordt STEF letterlijk een stukje van jou en een investering in je eigen toekomst.

 

Werken bij STEF
EMPLOYER BRANDING

STEF Graduate Program

Wij zijn altijd op zoek naar jonge, talentvolle mensen met managementambities. Heb je een technische, economische of andere universitaire opleiding afgerond en een eigenwijze visie of opvallende ideeën over onze organisatie? Doe dan mee met ons Graduate program.

In twee jaar leer je alle ins en outs van STEF en bouw je in drie fases aan jouw carrière bij STEF:
1. Verkenning van het operationele platform
2. Groei verantwoordelijkheid door steeds complexere taken
3. Plannen en voorbereiden op je toekomstige rol

Meer informatie