Overslaan en naar de inhoud gaan

Zorgen voor onze medewerkers

De veiligheid en het welzijn van onze medewerkers

Onze werknemers zijn de drijvende kracht achter onze prestaties: hun veiligheid is onze topprioriteit. De veiligheidscultuur bij STEF wordt gedeeld door leidinggevenden en werknemers ten behoeve van het welzijn van onze mensen.
Werken aan een veiligheidscultuur

Veiligheid op de werkvloer

Mensen zijn de kern van ons bedrijf.
Verbetering van veiligheid op de werkvloer is daarom een centraal thema binnen ons sociale beleid.
We hebben een programma voor veiligheid op de werkvloer ontwikkeld dat op al onze activiteiten en mensen van toepassing is: STEF neemt veiligheid op in zijn operationele processen, neemt gerichte veiligheidsmaatregelen en bevordert het bewustzijn onder alle disciplines.
Voor een succesvol beleid ten aanzien van veiligheid en gezondheid op de werkvloer is de inzet van al onze mensen nodig: managers zijn verantwoordelijk voor de naleving van de veiligheids- en gezondheidsvoorschriften en werknemers voor de uitvoering van de voorschriften.

Welzijn

Welzijn op het werk bevorderen

Wij willen dat onze medewerkers zich op hun gemak voelen in hun werkomgeving. STEF streeft er dagelijks naar om het fysieke en mentale welzijn van zijn medewerkers te garanderen.
STEF bevordert de groei van zijn werknemers.
Wij betrekken onze mensen bij de ontwikkeling van de Groep, wij willen dat alle werknemers kunnen profiteren van het succes van STEF door ze te laten deelnemen aan het programma voor aandeelhouderschap van werknemers.
STEF streeft ernaar deze aanpak ten volle te benutten om zijn mensen nog meer te motiveren en zich definitief toe te leggen op de menselijke aspecten.