Overslaan en naar de inhoud gaan

Foodservice

Logistiek partner voor de foodservice

In foodservice groeit de behoefte aan op maat gemaakte diensten om tegemoet te komen aan de steeds hogere verwachtingen van consumenten. Aandacht voor onze klanten en flexibiliteit staan dan ook voorop. Wij bieden slimme services en zijn sterk vertegenwoordigd in de out-of-home-markt in Europa.
Het concurrentievoordeel van STEF

Onze unieke logistieke pijlers voor de foodservice

  • Temperatuurbeheersing:Het handhaven van de juiste temperatuur is cruciaal voor het behoud van de kwaliteit en veiligheid van voedingsproducten. Tijdens het transport en de opslag garanderen wij de juiste temperatuurcondities om bederf te voorkomen.
  • Traceerbaarheid: Om de herkomst en omstandigheden van voedselproducten altijd te kunnen achterhalen, staat traceerbaarheid van producten in het logistieke proces hoog in het vaandel.
  • Hygiëne: Hygiëne is essentieel om voedselproducten te beschermen tegen bacteriën en andere verontreinigingen. Wij houden onze transport- en opslagfaciliteiten goed schoon, zodat de voedselproducten tijdens het transport niet in contact komen met vervuilende stoffen.
  • Levertijden: Snelheid en op tijd leveren zijn cruciaal. Alleen zo kun je als foodservice-partij op tijd bereiden en serveren, menu's samenstellen en op tijd leveren aan je klanten. 
  • Capaciteit en flexibiliteit: Als foodservice-partij heb je vaak grote(re) hoeveelheden voedselproducten nodig, vooral tijdens piekmomenten. Wij doen er alles aan om op elk moment voldoende capaciteit te hebben en snel te kunnen reageren op plotselinge veranderingen in de vraag.
Neem contact met ons op