Overslaan en naar de inhoud gaan

Retail

Logistieke partner voor de retail

Logistiek in binnen de retail vraagt om snelheid, wendbaarheid en meedenkend vermogen. Wij zijn een logistieke partner die in staat is om kracht, vermogen en flexibiliteit te combineren.
Het concurrentievoordeel van STEF

Onze unieke logistieke pijlers voor de retail

  • Snelheid: Als retailer wil je zo snel mogelijk voorraden kunnen aanvullen. Wij reageren snel op veranderingen in de vraag en zijn flexibel ingesteld om leveringen te kunnen garanderen. Waar dan ook in Europa.
  • Betrouwbaarheid: Wij communiceren open en eerlijk. Ook bieden we inzicht in het logistieke proces. Daardoor kunnen we mogelijke problemen tijdig oplossen. 
  • Flexibiliteit: Als retailer ben je sterk afhankelijk van seizoensgebonden verkoop en promoties. Wij gaan flexibel om met pieken en dalen in de vraag en passen ons snel aan bij veranderingen in de vraag.
  • Voorraadbeheer: Om beter de vraag van onze klanten te kunnen voorspellen en voorraden op de juiste plekken op te slaan en te distribueren, beschikken we over efficiënte voorraadbeheersystemen.
  • Kostenbeheersing: Wij streven altijd naar minimalisering van de kosten door het optimaliseren van de routes, het gebruik van efficiënte voertuigen en het verminderen van lege ritten.
Neem contact met ons op