Overslaan en naar de inhoud gaan

Internationaal transport

Uw link met Europa

Onze internationale verbindingen vormen samen een gunstig import-/exportkanaal door heel Europa. Dankzij ons temperatuurgecontroleerde netwerk voor voedingsmiddelen, kunnen wij een flexibele service bieden die is afgestemd op uw behoeften.
STEF internationale verbindingen

STEF internationale verbinding

STEF verbindt binnenlandse netwerken om klanten dichter bij hun leveranciers en afnemers te brengen en waarborgt tegelijkertijd overal in Europa een uniforme dienstverlening. Dankzij ons netwerk van 240 locaties met meerdere temperaturen kunnen wij een stuk sneller leveren.

We voorzien in uw behoeften en kunnen oplossingen met meerdere temperaturen aanbieden, ongeacht de omvang van de levering en het seizoensgebonden karakter van uw bedrijf.

STEF staat voor:

  • Eenvoud: één uniek aanspreekpunt voor al uw Europese stromen
  • Dichtbij: een uitgebreid netwerk en gedegen kennis van de behoeften van uw klanten
  • Betrouwbaarheid: duidelijke en betrouwbare levertijden, behoud van de koudeketen en traceerbaarheid van uw zendingen
Neem contact met ons op

export

Export

Wij bedienen 15 landen in Europa om een consistente dekking te garanderen en de internationale ontwikkeling van uw bedrijf te ondersteunen. We bieden vaste service voor groepage, deelladingen en complete vrachten naar distributiecentra of rechtstreeks naar het verkooppunt. Onze geografische dekking bestrijkt Andorra, België, Duitsland, Frankrijk, Ierland, Italië, Liechtenstein, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Portugal, San Marino, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. Andere Europese landen zijn beschikbaar op aanvraag.

Neem contact met ons op
import

Import

STEF biedt u de mogelijkheid om meer dan 100.000 voedselproducenten in Europa te bereiken. Ons aanbod staat, dankzij ons uitgebreide netwerk met vertrekpunten vanuit 11 landen, garant voor een consistente service en waarborgt uw leveringen. We komen overal in Europa bij uw leveranciers en spelen in op uw importbehoeften door ladingen rechtstreeks of via onze distributiecentra op te halen.

Neem contact met ons op