Overslaan en naar de inhoud gaan

Logistiek

Temperature controlled logistics

Onze ervaring, marktkennis en duidelijke toekomstvisie maken ons tot de ideale partner voor het beheren van uw temperature controlled supply chain en een doorslaggevende factor voor de ontwikkelingen van onze klanten in een voedingssector die constant in ontwikkeling is.
STEF-aanbod

STEF-aanbod

Onze logistieke oplossingen gaan verder dan alleen opslag, voorbereiding en levering van goederen. Om te kunnen vertrouwen op de supply chain van verse voedingsmiddelen, kiest u voor een deskundige en betrouwbare partner met een volledig temperatuurgecontroleerd netwerk waarmee de kwaliteit en de koudeketen volledig worden gewaarborgd.
Door zelf ontwikkelde software, ontwerp- en engineeringservices te gebruiken, bieden wij doelgerichte, flexibele en volledig op maat gemaakte IT-oplossingen.

Neem contact met ons op

Controle, onderzoek en begeleiding

Audit, onderzoek en advies

STEF draagt bij aan de optimalisatie van uw food supply chain, van producent tot aan de levering bij de afnemer. Dit dankzij onze professionele knowhow op het gebied van logistieke processen, engineering, de mogelijkheid tot uitbesteding, connectiviteit met de informatiesystemen van onze klanten en op maat gemaakte informatiesystemen.

Neem contact met ons op
Commerciële, administratieve en financiële informatiestromen

Commercieel en administratief

Beheer van de supply chain: het beheren van de relaties met en de orders van leveranciers.

Verslaglegging en stromenbeheer: traceerbaarheid van de zendingen, analyse van het commercieel beheer, KPI-dashboards, administratieve en financiële stromen.

Neem contact met ons op