Overslaan en naar de inhoud gaan

Nationaal transport

Temperatuur gecontroleerd transport door heel Nederland

Temperatuur gecontroleerd transport en logistiek draait om snelheid, kwaliteit en veiligheid. Wij hebben de kennis, mensen en middelen om dit proces professioneel en efficiënt te stroomlijnen. IT en technologie spelen een belangrijke rol en leiden tot meer efficiency en duurzaamheid. Wij zijn uw partner in geconditioneerd transport en logistiek van -25 °C tot +18 °C.

Onze meerwaarde

Onze meerwaarde: sorteren, opslaan en leveren

We bieden een breed scala aan diensten. We transporteren allerlei soorten voedingswaren, van individuele verpakkingen tot complete pallets. In Nederland zijn er dagelijks pendels tussen onze vestigingen in Bodegraven, Eindhoven en Raalte. Daarnaast beschikken we over geconditioneerde cross-dockingplatforms en sorteercentra voor supermarkten en lokale winkels. Met ons nationale netwerk garanderen we dagelijkse leveringen aan klanten in heel Nederland.

neem contact met ons op
Internationale expertise

Internationale expertise en mogelijkheden

Als STEF Nederland profiteren we van de expertise en mogelijkheden van de internationale STEF groep. We leveren transportdiensten aan de hele voedingsindustrie: van retail tot foodservice. Tevens maakt STEF gebruik van de meest efficiënte technologische middelen en IT-systemen.

neem contact met ons op