Overslaan en naar de inhoud gaan

Nationaal transport

Wij helpen u groeien

Wij bieden op maat gemaakte en flexibele transportoplossingen. Ons uitgebreide Europese netwerk van temperature controlled cross-dockingplatforms (-25 °C / +4 °C / +18 °C) en optimale operationele prestaties staan garant voor betrouwbaarheid, zodat onze klanten zich op hun eigen kernactiviteiten kunnen concentreren.

Onze meerwaarde

Onze meerwaarde

Wij zijn de Europese specialist in temperature controlled food logistics en bieden een compleet en breed scala aan diensten. Wij leveren voedingswaren, van individuele verpakkingen tot complete pallets. Daarnaast beschikken wij over sorteercentra voor supermarkten en lokale winkels. Ons nationale netwerk garandeert dagelijkse leveringen aan onze klanten in heel Nederland.

neem contact met ons op
Veelzijdige expertise

Veelzijdige expertise

STEF platforms bieden onze klanten consistente processen en diensten waarbij snelheid en veiligheid worden gecombineerd.
STEF Nederland profiteert van de expertise van de Europese Groep en levert transportdiensten aan de hele voedingsindustrie (160 vrachtwagens). Tevens maakt STEF gebruik van de meest efficiënte technologische middelen en IT-systemen.

neem contact met ons op