Overslaan en naar de inhoud gaan

STEF Groep

Al meer dan 100 jaar op weg voor de beste smaakgarantie

In 1920 werd in Parijs de ‘Société Francaise de Transports et Entrepôts Frigorifiques’ opgericht. Begonnen met gekoelde vervoersdiensten via het spoor en nu, ruim 100 jaar later, uitgegroeid tot de Europese leider in temperature controlled logistics. Onze missie is na ruim een eeuw onveranderd gebleven: garanderen dat mensen toegang hebben tot vitale levensmiddelen.

Transport

Transport

Onze transportactiviteiten omvatten nationale en internationale groepage, deelladingen en complete vrachten. Dankzij ons fijnmazige netwerk zijn wij dicht bij onze klanten en kunnen wij in hun behoeften voorzien en tegelijkertijd de kwaliteit van hun producten, de koude keten en de levertijden garanderen!

Meer informatie
Logistiek

Logistiek

STEF helpt klanten hun supply chain te optimaliseren door middel van consolidatie en optimalisatie van de stromen. Onze geoptimaliseerde en innovatieve processen stellen ons in staat logistieke oplossingen aan te bieden die geschikt zijn voor iedereen, de voedingsindustrie, retailers en bedrijven in de foodservice.

Meer informatie
Uw link met Europa

Uw link met Europa

Dankzij ons geïntegreerde netwerk, kunnen wij uw stromen in 8 Europese landen beheren en uw transport naar 15 landen verzorgen. Met een cross-dock oppervlakte van meer dan 570.000 m² en 11.000.000 m3 opslagruimte staan wij garant voor een flexibele en betrouwbare service.

Onze vestigingen
Vakgebieden

Specialisatie

Onze afdelingen IMMOSTEF (vastgoed) en STEF IT (informatie en technologie) vormen het hart van ons bedrijf en zijn de stuwende kracht achter onze activiteiten en ontwikkeling. Beide onderdelen zijn van essentieel belang voor onze onafhankelijkheid en productiviteit.