Overslaan en naar de inhoud gaan

STEF Groep

Een multispecialistische groep

STEF is de Europese leider in temperaturecontrolled logistics en is al bijna 100 jaar actief in de food supply chain.
Door onze unieke expertise en ons regionale netwerk bieden wij gespecialiseerde oplossingen aan levensmiddelenbedrijven, supermarktketens en cateringbedrijven in 15 Europese landen.

Transport

Transport

Onze transportactiviteiten omvatten nationale en internationale groepage, deelladingen en complete vrachten. Dankzij ons fijnmazige netwerk zijn wij dicht bij onze klanten en kunnen wij in hun behoeften voorzien en tegelijkertijd de kwaliteit van hun producten, de koude keten en de levertijden garanderen!

Meer informatie
Logistiek

Logistiek

STEF helpt klanten hun supply chain te optimaliseren door middel van consolidatie en optimalisatie van de stromen. Onze geoptimaliseerde en innovatieve processen stellen ons in staat logistieke oplossingen aan te bieden die geschikt zijn voor iedereen, de voedingsindustrie, retailers en bedrijven in de foodservice.

Meer informatie
Uw link met Europa

Uw link met Europa

Dankzij ons geïntegreerde netwerk, kunnen wij uw stromen in 7 Europese landen beheren. Met een cross-dock oppervlakte van meer dan 511.000 m² en 9.103.000 m3 opslagruimte staan wij garant voor een flexibele en betrouwbare service.

Onze vestigingen
Vakgebieden

Specialisatie

Onze afdelingen IMMOSTEF (vastgoed) en STEF IT (informatie en technologie) vormen het hart van ons bedrijf en zijn de stuwende kracht achter onze activiteiten en ontwikkeling. Beide onderdelen zijn van essentieel belang voor onze onafhankelijkheid en productiviteit.

Maritiem

Maritiem

La Méridionale, onze rederij, is gespecialiseerd in het transport van personen en vracht tussen het Franse vasteland, Corsica en Sardinië, met de inzet van drie ropax-schepen vanuit de haven van Marseille.
La Méridionale maakt jaarlijks ruim 1.000 oversteken naar Corsica. Dit onderdeel maakt deel uit van een contract voor de uitbesteding van de openbare diensten.

Meer informatie