Stef in Nederland

STEF dekt het hele land met 3 vestigingen van in totaal 19.500 m². STEF Nederland biedt temperatuurgecontroleerde transport- en logistieke diensten voor meer dan 300 lokale en internationale spelers uit de voedingsindustrie.

De activiteiten van STEF in Nederland startte in 2005 met het bieden van internationale groepage vanuit Nederland naar Zuid-Europa. In september 2014 werd SPEKSNIJDER TRANSPORT overgenomen gevolgd door de overname van VERS-EXPRESS in mei 2016. STEF heeft in december 2016 ook een minderheidsbelang genomen in NETKO grevestigd te Raalte.

STEF biedt een breed scala aan diensten op gebied van temperatuurgecontroleerd transport en logistiek en heeft drie vestigingen (in totaal 19.500 m²) verdeeld over het land:

  • In het Westen, in Bodegraven: transport- en logistieke vestiging met 14.500 m² koel (2-4 °C) en 500 m² diepvriesruimte (-25 °C),
  • In het Zuidoosten, in Eindhoven: transport- en logistieke vestiging met 2.000 m² koelruimte (2-4 °C),
  • In het Noordoosten, in Raalte: transport- en logistieke vestiging met 2.500 m² koelruimte (2-4 °C).

Onder leiding van Christian Dooms, Managing director van STEF Nederland, bedienen de transport- en logistieke diensten meer dan 300 lokale en internationale klanten.

“STEF kan nu de hele Benelux vanuit Nederland bedienen met temperatuurgecontroleerd transport en logistieke diensten. We zijn nu in de positie om spelers uit de voedingsindustrie standaard en op maat gemaakte oplossingen te bieden waarbij we lokale verankering en onze internationale expertise gebruiken.”

Koen Torrekens

Koen Torrekens, General Manager STEF Benelux

“Dankzij onze drie vestigingen in Bodegraven, Eindhoven en Raalte, biedt STEF vandaag een perfecte dekking van heel Nederland. Met deze nieuwe uitbreiding in Bodegraven heeft de STEF-groep de afgelopen 3 jaar bijna € 32 miljoen geïnvesteerd in Nederland.”

Serge Capitaine

Serge Capitaine, Deputy Chief Executive Officer of STEF Group, Sales and Marketing Director

“Ons netwerk in Nederland, dat nu verbonden is met de andere Europese vestigingen van de Groep, stelt  ons in staat om onderscheidende oplossingen aan te bieden in een veeleisende markt, in nauwe samenwerking met de dynamische en exporterende lokale bedrijven uit de voedingsindustrie”

Met zijn geïntegreerde groepagenetwerk dat zeven Europese landen dekt (Frankrijk, België, Nederland, Zwitserland, Spanje, Portugal en Italië), biedt STEF een oplossing aan de Europese voedingsindustrie om hun stromen richting Nederland te ontwikkelen, en ook omgekeerd : aan de Nederlandse spelers een gemakkelijke toegang tot de West- en Zuid-Europese markten.
Deze kunnen allemaal vertrouwen op ons nieuw en uniek internationaal merk, namelijk STEF Europe .

Ontdek de STEF locaties in Nederland en Europa

Ontdek STEF Benelux op YouTube

19.500
M² voor transport en logistiek
24 – 48
BENELUX: levering in 24-48 uur
150
voertuigen