Overslaan en naar de inhoud gaan

STEF in Nederland

Een strategisch netwerk voor transport

STEF Nederland is gespecialiseerd in nationaal en internationaal transport van verse levensmiddelen. Het is onze missie om de spelers op de levensmiddelenmarkt met elkaar te verbinden.
STEF Nederland

Ons netwerk in Nederland

Het STEF-netwerk is uniek in Nederland. Vanuit onze drie vestigingen, die op identieke wijze in een eigen netwerk opereren, realiseren wij een reductie van het aantal kilometers en uren zonder op kwaliteit in te leveren. Wij leveren uw verse producten binnen 24 uur aan al uw klanten in Nederland. Dankzij onze 250 vestigingen verpreid over 7 Europese landen, kunnen wij u ook met uw internationale distributie van dienst zijn. Vanuit Nederland doen wij dit samen met ons team van 400 enthousiaste medewerkers en ons wagenpark van 160 voertuigen.

Naast tevreden medewerkers vinden wij ook het maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk. Daarom zijn we gecertificeerd om de opslag en distributie van levensmiddelen op een zo verantwoorde manier uit te voeren. Zo hebben wij een 2e Lean & Green ster en zijn wij ISO 9001:2015, BRC D&C en SKAL Bio gecertificeerd.

Als u meer over ons wilt weten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Ons team helpt u graag!

Contact

Controle, onderzoek en begeleiding

Logistieke vraagstukken

Elke organisatie heeft haar eigen kenmerken en uitdagingen. Hoe complex uw logistieke organisatie ook is, wij hebben de kennis en ervaring in huis om met een maatoplossing te komen. Als logistieke dienstverlener met een fijnmazig distributienetwerk en moderne warehousing, kunnen wij de gehele logistieke keten van begin tot eind verzorgen. Wij laden uw producten op locatie, slaan uw producten op in ons geconditioneerde warehouse en leveren deze vervolgens op het door u doorgegeven moment af bij uw klanten. Indien nodig bieden wij ook extra services zoals bijvoorbeeld orderpicking, ompakken, labelen en wegen. 


In de Supply Chain van levensmiddelen is leverbetrouwbaarheid één van de belangrijkste criteria. STEF heeft dit hoog in het vaandel staan en is daarom de ideale partner voor uw Supply Chain. 

Logistiek