Overslaan en naar de inhoud gaan

STEF in Nederland

Een transportbedrijf met internationale allure

STEF is sinds 2005 actief op de Nederlandse markt. Inmiddels werken we met zo’n 400 medewerkers verdeeld over vier vestigingen in Bodegraven, Eindhoven en Raalte. Van vrachtwagenchauffeur tot IT-specialist, iedereen draagt zijn of haar steentje bij aan ons doel: voedingsproducten veilig en duurzaam van A naar B brengen.
STEF Nederland

STEF: Your local gateway to Europe

In 2005 startte STEF in Nederland met het aanbieden van internationale groepage van Nederland naar Zuid-Europa. In 2014 werd Speksnijder Transport in Bodegraven overgenomen. In 2016 volgde de overname van Vers-Express in Eindhoven en werd een minderheidsbelang in Netko Raalte genomen. In 2019 werd Netko volledig ingelijfd. Onlangs heeft STEF een deel overgenomen van het Nagel netwerk waarmee we onze Business Unit Internationaal Transport verder uitbouwen vanuit Raalte.

STEF is een internationale organisatie met vestigingen in 8 Europese landen en een uniek netwerk. Tegelijkertijd hebben we altijd het lokale gevoel weten te behouden. Zo kunnen we onze klanten optimaal bedienen binnen de Nederlandse markt, maar stellen we ook ons netwerk aan hen beschikbaar om nieuwe markten te bereiken.

Als u meer over ons wilt weten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Ons team helpt u graag!

Contact

Controle, onderzoek en begeleiding

Duurzame ambities

Wij geloven dat blije collega’s zorgen voor tevreden klanten. Er is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en de balans privé-werk. De bedrijfscultuur is uniek: Nederlandse nuchterheid en openheid gemixt met de internationale STEF-ambities én een vleug joie de vivre. Want onze Franse roots blijven voelbaar.

Naast tevreden medewerkers vinden wij ook het maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk. Daarom zijn we gecertificeerd om de opslag en distributie van levensmiddelen op een zo verantwoorde manier uit te voeren. Zo hebben wij een 2e Lean & Green ster en zijn wij ISO 9001:2015, BRC D&C en SKAL Bio gecertificeerd. 

We zien het als onze plicht om te streven naar zo duurzaam mogelijk transport en logistiek. Een van de programma’s die in dat kader is opgestart is Moving Green. Hierin zetten we belangrijke stappen om in 2030 klimaatneutraal te zijn.