Overslaan en naar de inhoud gaan

STEF in Nederland

Een strategisch netwerk voor transport

Dankzij onze strategische vestigingen in Nederland en Europa zijn we altijd in de buurt van productie- en consumptiecentra. STEF Nederland biedt temperatuurgecontroleerde transport- en logistieke diensten aan meer dan 300 lokale en internationale spelers op de levensmiddelenmarkt.
STEF dekt het hele land met drie vestigingen in Bodegraven, Eindhoven en Raalte.


Bodegraven

Bodegraven:

Wij voeren alle logistieke processen uit op basis van grootschalige en geoptimaliseerde stromen: geoptimaliseerde oplossingen voor de supply chain, geconsolideerde orders, kosteneffectieve groupage-oplossingen, enz. Het gespecialiseerde IT-systeem voor de food supply chain maakt real-time track-and-trace en volledige zichtbaarheid van de keten mogelijk.

De vestiging in Bodegraven is een belangrijke speler in de retailmarkt van verse, gekoelde producten in Europa en ondersteunt de internationalisering van grote Europese merken. STEF biedt Europese fabrikanten een oplossing om hun stromen van en naar Nederland te ontwikkelen.

Onze bedrijfssectoren

Kerncijfers Bodegraven

Onze vestigingen

Ons netwerk in Nederland

STEF vormt de link tussen producenten en consumenten door de beste transport- en opslagomstandigheden te waarborgen op het gebied van kwaliteit en voedselveiligheid.
Dankzij onze drie vestigingen in Nederland, die goed over het land verspreid zijn, bieden wij een brede reeks mogelijkheden voor transport- en logistieke diensten aan onze nationale en internationale klanten. Wij leveren 24 uur/48 uur aan alle adressen in de Benelux. Binnen Europa bevindt ons netwerk zich op een ideale locatie voor het internationale transport naar 15 Europese landen.

Onze vestigingen

Deze site maakt gebruik van cookies om het publiek te meten en de ervaring te verbeteren.

Door verder te navigeren op deze website, gaat u akkoord met de voorwaarden van ons cookiebeleid. Voor meer informatie, klik hier