Overslaan en naar de inhoud gaan

STEF in Nederland

Een strategisch netwerk voor transport

STEF verbindt producenten met haar consumenten. In Nederland doen wij dit vanuit onze drie vestigingen die strategisch over Nederland zijn verspreid. Van hieruit bieden wij temperatuurgecontroleerde transport en logistiekoplossingen aan spelers op de levensmiddelenmarkt.


Our Network

Ons netwerk in Nederland

Het STEF-netwerk is uniek in Nederland. Met drie vestigingen die op identieke wijze in een eigen netwerk opereren, realiseert STEF een reductie van het aantal kilometers en uren waarbij door regionale verdichting synergie, flexibiliteit en beschikbaarheid geborgd blijven. Vanuit onze vestigingen in Bodegraven, Eindhoven en Raalte bieden wij een brede reeks aan mogelijkheden voor transport en logistiek aan zowel uw nationale als internationale klanten. 


Wij leveren binnen 24 uur aan al uw klanten in Nederland. Binnen Europa bevindt ons netwerk zich op een ideale locatie voor internationaal transport naar 15 Europese landen: Andorra, België, Duitsland, Frankrijk, Ierland, Italië, Liechtenstein, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Portugal, San Marino, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. Andere Europese landen zijn op aanvraag beschikbaar.

Onze oplossingen

Controle, onderzoek en begeleiding

Logistieke vraagstukken

Elke organisatie heeft haar eigen kenmerken en uitdagingen. Hoe complex uw logistieke organisatie ook is, wij hebben de kennis en ervaring in huis om met een maatoplossing te komen. Als logistieke dienstverlener met een fijnmazig distributienetwerk en moderne warehousing, kunnen wij de gehele logistieke keten van begin tot eind verzorgen. Wij laden uw producten op locatie, slaan uw producten op in ons geconditioneerde warehouse en leveren deze vervolgens op het door u doorgegeven moment af bij uw klanten. Indien nodig bieden wij ook extra services zoals bijvoorbeeld orderpicking, ompakken, labelen en wegen. 


In de Supply Chain van levensmiddelen is leverbetrouwbaarheid één van de belangrijkste criteria. STEF heeft dit hoog in het vaandel staan en is daarom de ideale partner voor uw Supply Chain. 

Logistiek

Deze site maakt gebruik van cookies om het publiek te meten en de ervaring te verbeteren.

Door verder te navigeren op deze website, gaat u akkoord met de voorwaarden van ons cookiebeleid. Voor meer informatie, klik hier