Overslaan en naar de inhoud gaan

Werken bij STEF

Bouw bij ons aan jouw toekomst

Als jij jouw carrière een boost wilt geven of tot de arbeidsmarkt wilt toetreden, ben je aan het juiste adres.
Ben jij klaar om te ontdekken wat STEF jou te bieden heeft?
Waarom werken bij STEF?

Waarom werken bij STEF?

Wij zijn een internationaal erkende onderneming. In onze lange geschiedenis hebben wij duurzame groei gehandhaafd en een sterke ontwikkeling doorgemaakt. Wij delen dit succes met al onze werknemers.
Wij streven naar het allerbeste: je kunt jezelf ontwikkelen op een werkplek waar het enthousiasme en de motivatie van vakmensen de boventoon voeren. Onze teams bestaan uit toegewijde en enthousiaste mensen.
Wij bieden jou de juiste omgeving om te groeien en steeds verder te komen op je carrièrepad.

Bekijk onze vacatures
Houdt u van klantencontact?

Hou jij van klantencontact?

Chauffeur (m/v)

Op de weg voel ik mij thuis - het brengt mij in contact met klanten. Mijn dagelijkse taken: op het juiste moment, op de juiste plek zijn en een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening garanderen, waarbij de koudeketen gerespecteerd wordt.

Salesmedewerker (m/v)

Om aan de behoeften van mijn klanten te voldoen zitten er wel 1.000 ideeën in mijn hoofd. Ik pik er altijd wel één uit dat perfect aansluit op de behoefte van mijn klant. Elke klant is een nieuwe uitdaging! Mijn doel is een vertrouwensband met klanten op te bouwen. Ik luister naar mijn klant.

Bekijk onze vacatures
Hou jij van werken in een team

Ben jij een teamspeler?

Teammanager (m/v)

Het werk organiseren en de teams stimuleren – dat is elke dag weer mijn uitdaging. Ik help mijn medewerkers om het beste van zichzelf te geven voor onze klanten. Dat is de sleutel om onze beloften na te komen op het gebied van kosten, kwaliteit en deadlines! Mijn teams motiveren is mijn sterke punt!

Orderpicker (m/v)

Ik ben zorgvuldig en methodisch: de bestelling vertrekt compleet, op tijd en de koudeketen wordt gerespecteerd. Nauwkeurig en efficiënt? Ja, daarin herken ik mezelf!

Business Line Project Manager (m/v)

Ik ken de geheimen van de meest effectieve bedrijfsprocessen, ik ontcijfer de productieplannen van de klant en zorg ervoor dat die plannen verbeterd worden. Ik ben prestatiegericht!

Bekijk onze vacatures
Solliciteren

STEF is het ideale bedrijf als je:

  • enthousiast en ondernemend bent
  • een proactieve instelling hebt
  • gemotiveerd wordt door nieuwe uitdagingen
  • jezelf kunt vinden in onze waarden
Solliciteren

Deze site maakt gebruik van cookies om het publiek te meten en de ervaring te verbeteren.

Door verder te navigeren op deze website, gaat u akkoord met de voorwaarden van ons cookiebeleid. Voor meer informatie, klik hier